GRUBBENVORST – E3 International Delivery & Taxi Services B.V. uit Grubbenvorst neemt een Schmitz drie-assige kastenoplegger type SKO EXPRESS-2 in gebruik.

Met deze “Full-options” trailer worden hun werkzaamheden en wagenpark verder uitgebreid met TAPA ‘High Value Goods’ transport. Dit gecombineerd met een van hun TAPA TSR Level 3 gecertificeerde chauffeurs zijn hun opdrachtgevers er zeker van dat hun goederen altijd ON TIME veilig zullen aankomen.

Deze zeer uitgebreide oplegger onder andere voorzien van een verlengde (plateau 1.900 mm) DH onderschuif-laadklep met een hefvermogen van 2000 kg. De verlichting is volledig LED uitgevoerd inclusief zijmarkeringslichten gekoppeld aan knipperlicht om extra voor de dodehoek te waarschuwen

SBS gecertificeerde veiligheid “Turtle” sloten om toegang tot het laadruim vrijwel onmogelijk te maken. Internationale douanesluiting op de achterdeuren. Aslift op de eerste en derde as inclusief wegrijhulp.

Er zijn 13 paar extra sjorogen (verzonken) volgens EN 12640 richtlijnen. De oplegger inclusief assen is volledig in “huiskleur” gespoten.

“Wij zijn erg trots op deze prachtige trailer, hiermee worden wij nog flexibeler en kunnen wij een “FULL PACKAGE” transportservice aanbieden aan bestaande maar ook aan toekomstige opdrachtgevers”, aldus James Donald van E3.

Recommended Posts